"

Jeg går op i at min teoriundervisning er varierende, moderne og personlig.

Sådan foregår undervisningen

Teoriundervisningen forløber over 8-9 uger, med 1 undervisningsdag om ugen. Undervisningen foregår om onsdagen i tidsrummet mellem kl. 18.00 og 21.00. Der er altid gratis forfriskninger i form af kaffe, the, sodavand og slik. Da køreskolen ligger i centrum af Silkeborg, er det nemt for dig at kombinere teoriundervisningen med en nem aftensmad.

Lektionerne er fordelt over 8-9 aftener. Det er et lovkrav at teorilektionerne gennemføres i numerisk rækkefølge, som det fremgår af din lektionsplan.

Selve undervisningen er bygget op på den måde, at når du har haft et emne i teori, så skal du bagefter ud i trafikken og prøve teorien af i praksis. Har du eksempelvis haft teoriundervisning om venstresving i kryds, så vil din næste køretime omhandle dette emne, så du sammen med mig skal øve venstresving i kryds.

Det er vigtigt for mig at min undervisning er varierende, moderne, og personlig. Undervisningen er en blanding af dialogbaseret tavleundervisning, præsentation, filmklip og evalueringstest. Det er min erfaring at dialog imellem os er vigtig og meget lærerig for begge parter. En tæt dialog i undervisningen giver bedre indlæring og forståelse. Dialogen handler også om at vi sammen fletter teori og praksis sammen, så det giver mening både i teorilokalet og ude i trafikken.

Jeg sørger for at vi tager erfaringerne fra køretimerne med ind i teorilokalet og omvendt. Det skaber sammenhæng og forståelse og gør begge dele mere anvendeligt.

Det er vigtig for mig at du har en positiv og god oplevelse med at komme til teoriundervisning. Når du føler dig tilpas, så har du også nemmere ved at lære og forstå. Undervisningen foregår i et afslappet miljø, med plads til dine spørgsmål, så du føler dig godt klædt på til teoriprøven.

Skal du med på holdet?

Du kan tilmelde dig til næste holdstart lige her.

Tilmeld dig