"

Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at du undgår nervøsitet og stress til din køreprøve.

Du skal føle dig helt klar

Inden din køreprøve skal du være så klar som det er muligt. Du skal kunne det hele for at bestå, så der er meget at huske. Herunder har jeg samlet nogle gode råd og tips til, hvordan du bl.a. kan afhjælpe din nervøsitet, samt en huskeliste over vigtige manøvrer og orienteringer, som du skal huske under din køreprøve. Du kan også læse om hvilken teknisk viden om bilen du skal kunne til din køreprøve.

Undgå nervøsitet og stress

Når du skal op til din køreprøve er du sikkert en smule nervøs – det er alle. Nervøsitet er ikke en dårlig ting, tværtimod! Nervøsitet får dig op på mærkerne og gør dig fokuseret. Det må selvfølgelig ikke tage overhånd, så din nervøsitet vokser sig alt for voldsom. Jeg gør alt hvad jeg kan for at klæde dig så godt så muligt på til din køreprøve, og giver dig nogle værktøjer til at kunne håndtere din nervøsitet, så du tænker klart og rationelt under køreprøven.

Føler du et ekstra behov for at snakke om din nervøsitet omkring køreprøven, teoriprøven eller køreundervisningen generelt, skal du ikke tøve med at snakke med mig om det. Det er vigtigt at du føler dig tryg når du skal tage dit kørekort. Du kan med fordel læse mine praktiske tips til køreprøven, så du er bedst muligt forberedt.

Teknik til bil

Når du skal op til din køreprøve, vil den prøvesagkyndige starte med at stille dig nogle spørgsmål omkring bilens indretning, udstyr, og hvordan du sikrer og tjekker at bilen er i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand inden kørsel.

Du skal kunne svare på spørgsmålene, før at du kan komme ud at køre. Jeg sørger selvfølgelig for at du er 100% klar til at gennemgå spørgsmålene, så du kan vise at du har styr på bilens teknik og kan kontrollere den i praksis. Jeg har skrevet om bilens teknik her.

Det er vigtigt, at du læser og øver dig på bilens teknik, inden du skal op til din køreprøve. Når du er grundigt forberedt, vil du være mere rolig og bevise over for den prøvesagkyndige at du har styr på stoffet, og dermed få en god og blid start på køreprøven.

Skal du med på holdet?

Du kan tilmelde dig til næste holdstart lige her.

Tilmeld dig