"

Herunder forklarer jeg reglerne for førstehjælp i forbindelse med at tage kørekort.

Intet kørekort uden førstehjælp

Ved førstegangserhvervelse af kørekort til bil, skal du bestå et obligatorisk kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Formålet med kurset er at give dig viden og færdigheder til at kunne yde livreddende førstehjælp ved trafikulykker, og gøre dig i stand til at handle hensigtsmæssigt på et skadested. Kurset varer 8 timer og du vil bl.a. lære hjertemassage, specielle forhold ved færdselsulykker, håndtering af tilskadekomne, samt førstehjælp særligt rettet mod trafikuheld.

Kursusbeviset må ved indlevering af ansøgning om kørekort maksimalt være 1 år gammelt. Beviset skal være udstedt af en godkendt instruktør fra Dansk Førstehjælpsråd.

Få dit førstehjælpsbevis hos Køreskolen Lynge

Hvis du ikke selv i forvejen har taget et førstehjælpskursus, kan du tage det hos mig, når du starter på et af mine teorihold. Jeg har lavet en samarbejdsaftale med en godkendt instruktør der underviser i mit teorilokale. Kurset kan tages af alle, også selvom du ikke skal tage dit kørekort hos mig.

Uanset hvad, så anbefaler jeg at du er hurtig til at få tilmeldt dig til et førstehjælpskursus, da kursusbeviset skal indleveres sammen med din ansøgning om kørekort.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til mig her på hjemmesiden eller ringe til mig på 30 53 36 58.

Skal du med på holdet?

Du kan tilmelde dig til næste holdstart lige her.

Tilmeld dig