"

Jeg glæder mig til at lære dig at kende, og byde dig indenfor i køreskolen.

Teorilokalet

Sammen skal vi igennem 29 teorilektioner i teorilokalet, så jeg har sørget for at vi har alt, hvad vi skal bruge for at klare os igennem. Lokalerne er nye og hyggelige, køleskabet er fyldt med kolde drikkevarer, der er kaffe på kanden og slik på bordet.

Hvis du vil vide mere om det praktiske omkring teorien, så læs her om teoriundervisning. Her har jeg beskrevet hvordan undervisningen foregår, og hvordan den passer sammen med kørelektionerne i skolevognen.

Du kan også læse om min køreundervisning her, og se hvordan jeg forsøger at få køretimerne til at passe med dit arbejde eller uddannelse.

Skolevognen

Min skolevogn er en sort Volvo V60 D3. Det er en model der egner sig rigtig godt som skolevogn. Som fører af bilen har man et godt udsyn, hvilket altid er vigtigt. Det er dog særligt vigtigt når man skal lære at køre bil, indtil man har vænnet sig til “de blinde vinkler”.

De fleste af mine elever har været glade for at tage deres kørekort i min skolevogn. De har haft nemt ved at finde “koblingspunktet” og dermed hurtigt lært gearene at kende. Jo hurtigere man bliver fortrolig med gearskift, jo hurtigere får man overskud til at være opmærksom på trafikken, og det giver en meget bedre kørsel.

Find vej til køreskolen

Køreskolen ligger lige midt på Nygade, overfor Okkels Is. Du skal ind i gennem porten ved siden af frisøren, og så ligger teorilokalet inde bagved i baggården. Du kan se den præcise placering på kortet herunder, eller få en mere detaljeret visning via dette link på Google Maps.

Skal du med på holdet?

Du kan tilmelde dig til næste holdstart lige her.

Tilmeld dig