"

Det er vigtigt for mig at du har et smil på læben, lyst til at lære, og føler dig godt tilpas bag rattet.

Sådan foregår undervisningen

Køreundervisningen forgår i min skolevogn som er en sort Volvo V60. Bilen er let at betjene og sikkerheden er i top, så du kan altid føle dig tryg bag rattet.

Du skal altid køre i den samme bil, også til køreprøven, og jeg sidder altid ved siden af og sørger for at alt går som det skal. Min undervisning er seriøs og professionel, men jeg gør meget ud at skabe en munter og afslappet stemning i bilen. Vi skal bruge mange timer sammen, så det er vigtigt for mig at du har et smil på læben, lyst til at lære, og føler dig godt tilpas bag rattet.

Dine første køretimer på vej foregår efter 3. lektion i teoriundervisningen. Derefter vil teoritimer og køretimer følge hinanden. Det betyder at når du har et emne i teori, så skal vi ud i trafikken og prøve teorien af i praksis.

Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg bag rattet og i trafikken. Derfor tager jeg altid hensyn til dit niveau og skræddersyr undervisningen efter dine behov. Det giver de bedste forudsætninger for at du består køreprøven, men vigtigst af alt at du bliver en sikker, god og ansvarlig bilist.

Selve kørslen er et individuelt forløb, og der er stor forskel på hvor mange lektioner du har behov for, udover de lovpligtige køretimer. Ekstra køretimer vil styrke dine egenskaber og du vil føle dig mere sikker bag rattet. Det er vigtigt at vi samme beslutter, om du har brug for ekstra undervisning.

Hvornår ligger kørelektionerne?

Ligesom dig har jeg også en hverdag der skal passes ved siden af mit arbejde. Derfor ligger alle kørelektionerne som udgangspunkt i tidsrummet 7.30 til 16.30 på hverdage.

Jeg er klar over at det til tider passer dårligt med din skolegang, arbejde osv. Jeg vil dog gøre mit bedste for at være fleksibel i forhold til dine fridage, hul-timer og lignende. Du må dog forvente at det bliver nødvendigt med en smule fravær på din uddannelse, hvis du vil tage dit kørekort imens du studerer.

Skal du med på holdet?

Du kan tilmelde dig til næste holdstart lige her.

Tilmeld dig