"

Vi kommer til at bruge mange timer sammen i skolevognen, på Jyllandsringen og i teorilokalet.

Lisbet Lynge - Kørelærer i Silkeborg

"

Lisbet accepterer hver enkel elevs behov, og man føler sig tryg i hendes selskab.

Christina Eicke Jørgensen

Hvem er jeg?

Mit navn er Lisbet Lynge. Jeg har boet i Silkeborg det meste af mit liv og kender byens veje og gader godt. Jeg blev uddannet som kørelærer i Aarhus og valgte derefter at starte egen køreskole i Silkeborg.

Jobbet som kørelærer kræver tålmodighed og forståelse, da jeg møder mange forskellige mennesker med hver deres personlighed og behov ift. at køre bil. Det tager jeg altid som en udfordring, og gør mit bedste for at møde dine behov. Du skal altid kunne føle dig tryg bag rattet og have det sjovt, mens du kører sammen med mig. Vi kommer til at bruge mange timer sammen i skolevognen, så der skal være plads til både alvor og sjov.

Tryghed & grin i bilen

Mine elevers tryghed i bilen er det vigtigste for mig. Jeg oplever at mange føler sig utrygge ved at skulle tage kørekort og føre en bil alene i trafikken. Det er noget jeg er meget opmærksom på, og jeg arbejder individuelt med mine elever for at fjerne deres utryghed og nervøsitet ved at køre bil.

Det er vigtigt at være seriøs og opmærksom når man kører i trafikken, men det betyder ikke at der ikke er tid til at have det sjovt imens. En sjov og hyggelig stemning i skolevognen er med til at fjerne den værste nervøsitet, og det gør ofte at mine elevers kørsel bliver mere afslappet. Det afspejler sig hurtigt i deres kørsel, og dermed også hvor hurtigt de bliver fortrolige med at færdes i trafikken.

Skal du med på holdet?

Du kan tilmelde dig til næste holdstart lige her.

Tilmeld dig